termal kemping nagyatad t 01

Termál Kemping Nagyatád

Magyarország egyik leghangulatosabb négycsillagos Termálkempingje, Nagyatád város peremén, közvetlenül a Termálstrand mellett található. A kemping adta adottságainak köszönhetően a kikapcsolódás, aktív pihenés szerelmeseinek és a felfrissülést keresőknek minden igényét kielégíti. Célunk, hogy már a nevünk hallatán egy barátságos, családias és felejthetetlen helyre gondoljanak.

 


Kemping Nagyatád Főépület

Főépület/Szaniterépület

A Termálkemping szívében található, a padlófűtéssel rendelkező központi szaniterépület, amellyel vendégeink összes alapszükségletét kielégítjük és, komfortossá tesszük pihenésüket. A szaniterépület teljesíti a magas higiéniai követelményeket. Ezt a vendégeink is úgy látják, mivel a mai napig nem érkezett panasz az épület tisztaságára.

 


termal strand nagyatad t 01

Termál Strand

A város északi részén a kétezer fő befogadására alkalmas Termál Strandfürdő várja a pihenni vágyókat, amelyet 1989-ben adtak át. Parkosított, ligetes területe, modern környezete ideális körülményeket teremt a nyaralni, napozni, pihenni, sportolni vágyóknak. Az ország egyik legszebb és legkellemesebb fürdői közé sorolt strand hathektáros területén négy medence található.

 


gyogyfurdo nagyatad 01 t

Gyógyfürdő

Nagyatádon, a parkok és fürdők városában fúrt termálkút vizét 1906 óta használják fürdőzésre. A város szívében, a Széchenyi tér hangulatos parkjában épült Gyógyfürdő messze földről csalogatja ide a látogatókat. A fürdő- és ivókúrára egyaránt alkalmas termálvíz az ország legjobb hatású minősített gyógyvizei közé tartozik.

 


nagyatad

Nagyatád

Nagyatád Kellemes hangulatú, parkos, ligetes, virágos kisváros, mely ideális feltételeket biztosít a pihenésre, kikapcsolódásra vágyóknak, számos szabadidő eltöltési és szórakozási lehetőséget tartogatva az ide érkezőknek. A város tiszta levegőjével, rendezett utcáival, virágos parkjaival rendkívül vonzó az idelátogatók számára.

 


Vissza a Nyitólapra